ricardramon{.net}

identitart

Catàleg de l’exposició Identitart

Ara pots llegir de forma exclusiva ací (i en el catàleg publicat) el text complet que vaig escriure per al catàleg de l'exposició Identitart, on desenvolupe una proposta teòrica al voltant de l'art valencià contemporani que expose i analitze amb més amplitud en el llibre  Pedagogies visuals de la identitat valenciana. Mirades des de l'art contemporani publicat per l’Editorial Afers i que pot trobar ací. #investigació #publicacions #ArtContemporani #textos #identitart #efímere

El catàleg, publicat per la Universitat de València, es podrà adquirir en les llibreries de la Universitat i els seus centres de distribució editorial. Si en vols un, pensa que és una edició molt limitada d'exemplars.

Read more...

Per començar de nou el curs acadèmic, us anuncie que ja està a la venda el llibre col·lectiu que he coordinat. Estètiques de la cultura valenciana. Aproximacions i estudis des de les arts, l’educació i la història. El pots adquirir ací per a tu o pots demanar a la teua biblioteca, centre educatiu, arxiu o institució que el compre per ampliar la seua biblioteca.

Coberta del llibre Estètiques de la cultura valenciana

Adjunte índex de continguts. #llibres #publicacions #investigació #identitart #efímere

Read more...