Sobre mi

Em pots seguir des de qualsevol xarxa connectada al fedivers al comte 🦣 @ricardramon@xarxa.cloud i pots seguir directament les actualitzacions de la pàgina a @quadern@ricardramon.net

Aquest és un espai creat i mantingut per Ricard Ramon, professor d'educació artística a la Universitat de València, investigador de l'art i cultura visual, escriptor i investigador visual. Pots trobar informació addicional sobre mi i altres continguts que cree i, sobre el meu treball a tots els enllaços de més avall.

💁🏻‍♂️ ricardramon.net Bloc personal en què escric de forma habitual. Continguts en valencià/català i en castellà. Un diari, quadern personal i bloc de notes, pensaments, reflexions i seguiment de treballs. Sometimes I also publish here in English: 🇬🇧 en.ricardramon.net

📖 Verbum. Textos i(i) contextos. Espai d'experimentació literària, narrativa i assagística. Textos més complexos. Continguts en castellà i en valencià/català. Ben aviat, nous projectes. S'estructura en diversos projectes experimentals de narrativa i assaigs lliures a través de:

} 📃 Correspondencias entres seres de algún mundo.

} 📃 La Dansa de les Margarides. Novel·la alliberada al fedivers.

📷 culturavisual.cc Laboratori de recerca visual i pedagògica. Els meus treballs, projectes, textos i investigació sobre la fotografia com a acció investigadora. Treballs fotogràfics. Continguts en castellà.

🌍 També estic present en algunes xarxes socials, que faig servir poc, però serveixen per a publicar enllaços als continguts de les plataformes citades i alguna cosa més: 📷 Les meues galeries de fotos a Flickr. També estic a 🙋🏻‍♂️ Facebook i alguns satèl·lits de Meta com 🌇 Instagram, però les meues fotos bones de veritat i completes, només estan a 🖼️ Flickr.

👨🏻‍🎓 En l'àmbit estrictament professional, pots accedir al meu perfil docent a la Universitat de València. També a 👨🏻‍💻 la meua producció investigadora a través del Portal de Producció científica de la Universitat de València, on pots conéixer i descarregar els meus articles i treballs de recerca publicats.

Respecte als instruments de treball que faig servir, escric quasi exclussivament amb l'editor de textos 📃 BBedit, de vegades també escric a mà. Faig fotografia analògica amb càmeres 📷 Leica i Woigtländer i 🎨 pinte amb aquarel·la Sennelier i tintes acríliques Liquitex.

⌨️ Tots els espais web sota els dominis dels quals soc propietari, ricardramon.net, verbum.cc i culturavisual.cc s'allotgen al servei de publicacions de write.as, un sistema centrat només en l'escriptura i els continguts, i en la simplicitat minimalista, i on puc escriure en text pla amb #markdown, cosa que em meravella absolutament. A més, el sistema, és més que un sistema de publicació a la web, és tot un instrument d'escriptura, que facilita enormement el treball d'escriure de manera centrada i sense distraccions.